Vadiúj concept artokon keresztül csodálhatjuk meg a Ghostrunner 2 látványvilágát

2022. november 04.
33.1881
Mikee profilja, adatai
Mikee
Az 505 Games és a One More Level közös cyberpunk akció-kalandja, a Ghostrunner 2 javában készül, a fejlesztők pedig néhány új látványtervet hoztak el nekünk, amiben megcsodálhatjuk a játék neonfényben úszó futurisztikus környezetét.

A cyberpunk hack and slash kaland, a Ghostrunner még 2020-ban debütált Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch konzolokon, valamint PC-n, két év alatt pedig több mint 1,5 millió példányban kelt el, szóval nem is volt kérdéses a folytatás. Az új epizódról, a Ghostrunner 2-ről eddig csak annyit tudtunk meg, hogy fejlesztés alatt áll, nemrég viszont a fejlesztők megosztottak velünk néhány új concept artot.

A Ghostrunner 2 kapcsán sajnos egyéb új infókkal még nem szolgálhatunk, annyi biztos, hogy PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re érkezik a futurisztikus slasher kaland. Sajnos pontos megjelenési dátummal továbbra sem szolgáltak a fejlesztők, bízunk benne, hogy hamarosan hallat majd magáról ismét a játék.

Vadiúj concept artokon keresztül csodálhatjuk meg a Ghostrunner 2 látványvilágát - 2. képVadiúj concept artokon keresztül csodálhatjuk meg a Ghostrunner 2 látványvilágát - 3. képVadiúj concept artokon keresztül csodálhatjuk meg a Ghostrunner 2 látványvilágát - 4. képVadiúj concept artokon keresztül csodálhatjuk meg a Ghostrunner 2 látványvilágát - 5. képVadiúj concept artokon keresztül csodálhatjuk meg a Ghostrunner 2 látványvilágát - 6. képVadiúj concept artokon keresztül csodálhatjuk meg a Ghostrunner 2 látványvilágát - 7. kép

5 hozzászólás

Patrik94

7 hónapja, 2 hete és 1 napja

Több mint másfél éve tudjuk hogy készül és még csak concept artoknál tartunk?

Minimum trailer jöhetne már.

válasz erre

Ronalddo

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Elsőt szerettem, de nem lettem rajongó, viszont most újra tolom kicsit, mert megjött a kedvem.

válasz erre

zender

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Hangulatra igen jó!

válasz erre

fighterlaci

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Lassan azért mutathatnának kicsit többet is belőle.

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 2 hete és 3 napja

A városi képek nagyon komolyak!

válasz erre
Ghostrunner 2
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt