Ütős gameplay előzetesben villantotta meg a képességeit Ramattra

2022. november 27.
5.0991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A hangulatos bemutatkozó videó után a harctéren is megcsodálhatjuk az omnic robotvezér, Ramattra képességeit, játékmenet videót kapott ugyanis a hamarosan érkező hős, a látottak alapján pedig elképesztően szívósnak ígérkezik.

Ramattra a háttérsztoriját bemutató videó után végre a képességeit is megvillantotta, a friss trailerben megnézhetjük akció közben a hamarosan debütáló omnic tankot. Ramattra egy igencsak trükkös karakternek ígérkezik, hiszen két formában jelenik majd meg a harctéren.

"Normál" állapotban a hős egy pajzsokat használó távolsági karakter, viszont képes felvenni egy úgynevezett "Nemesis" formát, ekkor megnő a mérete, igazi "big bossként" közelharci képességekkel, a puszta öklével tarolja majd le a pályát. Továbbá Ramattra a Ravenous Vortex képességével képes az ellenlábasait lelassítani, emellett még a földhöz is csapja őket.

Az ultimate képessége, az Annihilation azonnal "Nemesis" formába alakítja át a hőst, emellett egy energiamezőt hoz létre, ami sebzi a körülötte lévő ellenfeleket. Ramattra december 6-án, az Overwatch 2 második szezonjával debütál majd, a Mikulás az új skinek mellett egy vadiúj hőssel is meglep majd minket, aki a battle pass egyik ingyenes szintjén lesz majd elérhető.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 6 hónapja és 3 napja

De gagyi. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 6 hónapja és 3 napja

***** unalmas ez a játék... Ez a trailer is... Ehh...

válasz erre
Overwatch 2
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja