Úton vannak a Sony mozgásérzékelős kontrollerjének fejlesztői csomagjai

2009. június 06.
1.6981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony E3-as konferenciáján bejelentett mozgásérzékelős kontroller csak valamikor jövő tavasszal kerül a boltok polcaira, viszont a munkálatok már most elkezdődnek, hogy a periféria premierjekor legyen is mivel játszaniuk a felhasználóknak.

A Sony-s marketing exec, Peter Dille elárulta, hogy a frissen leleplezett irányítóhoz már úton vannak a fejlesztői csomagok, így a third party-s stúdiók hamarosan nekiláthatnak a kreatív alkotásnak.

A mozgásérzékelős kontroller gyakorlatilag átmenetet képez a Nintendo, MotionPlus kiegészítővel szerelt WiiMote-ja és a Microsoft, kizárólag kamerás megoldáson alapuló Natal-ja között. A Sony egy kézben tartható, gombokkal is ellátott kütyüt nyom a játékosok kezébe, amelynek pozícióját a PlayStation Eye kamera fogja érzékelni, majd irányítási parancsokká alakítani annak mozgását. Az érzékenysége és pontossága bámulatos, a prezentáción kiválóan teljesített, így kíváncsian várjuk, hogy milyen ötletekkel rukkolnak elő a fejlesztők a szoftverek terén. A kontroller nem rendelkezik egyelőre megjelenési dátummal, valamikor jövő tavaszra várható, ha addig nem változnak a dolgok.
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
E3 2009
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaGargameth profiljaBotyi profilja