Újratervezik a Project Sirius munkacímmel készülő új The Witcher-játékot

2023. március 21.
32.4181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A CD Projekt RED egy közleményben elárulta, hogy a vállalat újraértékeli a készülő, Project Sirius munkacímet viselő játék terjedelmét, amely a The Witcher univerzumban játszódik, de eltér majd a franchise eddigi részeitől.

A lengyel fejlesztő és kiadó értékvesztést szenvedett a projekt fejlesztésével járó költségek nyomán, mint írják: a 2022-es kiadásaik összesen mintegy 7,6 millió dollárt (2 milliárd 750 millió forint) tettek ki, a 2023-as év első két hónapjában a kiadások már elérték a 2,2 millió dollárt (796 millió forint), ami nehéz pénzügyi helyzetet okozhat a vállalatnak.

Tavaly a CD Projekt RED egy hatalmas ütemtervet hozott nyilvánosságra, köztük számos új címet a The Witcher-franchise-ból. A Project Siriust úgy jellemezték, mint egy élményt, amely "a The Witcher univerzumban játszódik", de különbözik a "korábbi kiadványoktól, mivel sokkal szélesebb közönséget céloz meg". A Project Sirius lesz a The Molasses Flood stúdió második címe, amelyet a CD Projekt RED ad ki és az első címük a felvásárlás óta.
3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 9 napja

Az igen, ott komoly gondok lehettek...

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 1 hónapja és 9 napja

OMG mekkora bal****ok. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 1 hónapja és 9 napja

Vajon mi lehet az oka? meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljarDAVE profilja