Újabb Left 4 Dead 2 DLC érkezik a Portal 2 megjelenését követően

2011. február 18.
2.6191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A legtöbb fanatikus ugyan azt hitte, hogy a Valve már teljesen magára hagyta a Left 4 Dead 2-t, azért nem eszik olyan forrón azt a bizonyos kását, a csapat ugyanis a ma reggeli órákban bejelentette, hogy amint megjelenik végre áprilisban a Portal 2, egy újabb DLC csomagot fognak megjelentetni a zombis őrület második epizódjához.

Bár a bejelentést vehetjük hivatalosnak, a konkrét információkig várnunk kell, a befutott néhány apróságot pedig még ne vegyük konkrétumnak.

A játék hivatalos fórumán megejtett bejegyzés szerint a következő Left 4 Dead 2 DLC nem a történetre fog koncentrálni, így feltételezzük, hogy egyáltalán nem is lesz benne sztori, ellenben várható egy rakás friss pálya érkezése, amelyek között helyet kap egy úgynevezett "community map" is, amelyet a 2 Evil Eyes megalkotója, Matthew Lourdelet készített, és Cold Stream névre hallgat majd. Árról és megjelenési dátumról természetesen egyelőre még nem esett szó, mindenesetre azt azért megjegyeznénk, hogy lényegesen jobban örülnénk, ha a Portal 2 megjelenése után inkább a Half-Life 2: Episode Three fejlesztésével foglalkozna a Valve.
1 hozzászólás

totyak

10 éve, 8 hónapja és 2 napja

Gyakorlatilag akármelyik játékból jöhetne is már egy harmadik epizód.

válasz erre
Portal 2
2.599 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja