Újabb részletek derültek ki a Quantic Dream Star Wars játékáról, a Star Wars: Eclipse-ről

2022. szeptember 16.
5.0581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Quantic Dream által már régóta fejlesztett Star Wars játékról, a Star Wars: Eclipse-ről elképesztően keveset tudtunk meg eddig, egy friss interjúban viszont a fejlesztők érdekes részleteket árultak el a készülőben lévő szerepjátékról.

A Detroit: Become Humanről is ismert Quantic Dream csapatának új játéka, a Star Wars: Eclipse még évekre lehet a megjelenéstől, viszont a cég vezetője, Guillaume de Fondaumiere érdekes részleteket árult el nemrég. A fejlesztő az amerikai IGN-nek adott interjút, amiben elárulta, hogy a korábbi kalandjátékos tapasztalataikat itt is kamatoztatni fogják.

Állítása szerint a Quantic Dream-játékok alapvető elemei itt is meglesznek: erős központi sztori, jól megírt szereplők, több játszható karakter és különféle lehetőségek, hogy a döntéseinkkel hatással legyünk a történetre. Ezeket szem előtt tartva készítik az Eclipse-t, ami a tervek szerint a Köztársaság fénykorába repít majd el minket.

Sajnos megjelenési dátummal még nem tudunk szolgálni, illetve azt sem tudni pontosan, hogy milyen platformokra érkezik a játék. Az viszont biztos, hogy a Quantic Dream nem veszi félvállról a projektet, még az is lehet, hogy egy újabb klasszikus Star Wars kalandot kapunk.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 1 hónapja és 15 napja

Annyira rohadt jól néz ki amúgy!

válasz erre

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 15 napja

Egyetlen bajom van a Quantic Dream játékokkal: rövidek és túl könnyűek, meg alapvetően nem játékok. Mondjuk ez nem egyetlen baj.

Minőségileg viszont kegyetlen durvák, ezért mindig mindet nagyon várom. Ezt is.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 1 hónapja és 15 napja

Ez nagyon kemény lesz!

válasz erre
Star Wars: Eclipse
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

petrovicsz profilja