Újabb reménysugár gyúlt a Sly Cooper-sorozat visszatérésére

2024. május 13.
12.9301
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár bizonyos körökben igazi legenda, a PlayStationnek azonban nem igazán sikerült méltó körülmények között visszahoznia a piacra a Sly Cooper-sorozatot, azonban most úgy tűnik, hogy több mint 10 év után valami történhet.

Merthogy a 2013-as Sly Cooper: Thieves in Time óta a japánok semmit sem csináltak a sorozattal, Jeff Grubb, a mindig jól értesült informátor azonban úgy értesült, hogy a Sucker Punch a háttérben belefogott egy új Sly Cooper fejlesztésébe, amit párhuzamosan futtatnak a Ghost of Tsushima 2 mellett, de megjelenésben a kis tolvaj mosómedve kalandjai élveznek elsőbbséget.

Persze mindez csak egyszerű pletyka, amiből volt már jócskán az elmúlt években, ha a Sly Cooper-sorozatot vesszük górcső alá, de a rajongók továbbra sem adják fel a reményt, így izgatottan várjuk, hogy ez a hír most igaz vagy sem. Ha igen, a PlayStation következő eseményén várhatjuk a bemutatót!
3 hozzászólás

totyak

2 hónapja, 6 napja

A Thieves in Time már olyan rég volt? Azta, rohan az idő. Nem tudom mennyire réteg sorozat a Sly, szerintem kicsit igen, talán azért nem kapkodnak egy új epizóddal.

válasz erre

muki

2 hónapja, 1 hete

Jöhetne már valami hivatalos info.

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 1 hete

De jó lenne basszus!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja