Újabb információk derültek ki a Redfallról

2022. június 16.
40.4331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
Az Arcane studios új játékáról, a vámpíros Redfall-ról egyre több információ lát napvilágot, egy ideje már tudjuk, hogy kooperatív, valamint szóló módban is játszható lesz, most pedig ezzel kapcsolatosan derültek ki most újabb érdekes információk.

Az egyik ilyen kicsit sem elhanyagolható részlet, hogy az újkori Far Cryokhoz - vagy például a Dying Light 2 coopjához hasonlóan - a Redfallban is kizárólag csak az tud haladni a kampányban, aki hosztolt, a hozzánk csatlakozó társak már nem tudnak haladni. Ezen nem is érdemes meglepődni, egyre több játék alkalmazza ezt manapság.

De megerősíttete a Bethesda azt is, hogy bár hiába tűnt úgy hogy erősen épít a társakra a játék, a program egyedül is teljes értékű élményt fog nyújtani, a kooperatív mód csupán opcionális. A fent említett döntésekre azért volt szükség, mert állításuk szerint a játékosok összezavarodnának a történet megértésében, ha véletlenszerű sorrendben csinálnák meg a küldetéseket.

Megjegyezték azt is, hogy a program egyedül játszva a klasszikus Arcane Studios élményt fogja hozni, de külön öröm, hogy ha a haverunk mentésében találunk egy legendás mesterlövész puskát, akkor azt hozhatjuk a mi mentésükbe is. A Redfall valamikor 2023 év elején jelenik meg PC-re, és Xbox konzolokra.
3 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 11 hónapja és 6 napja

Jól hangzik, érdekes játéknak ígérkezik, én tényleg várom.

válasz erre

zender

1 éve, 11 hónapja és 7 napja

Jól hangzik eléggé.

válasz erre

VaPe

1 éve, 11 hónapja és 7 napja

Ígéretes nagyon, kíváncsi vagyok már rá.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja