Új térképek jöttek a World War Z ingyenes frissítésével

2023. március 29.
5.3771
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Saber Interactive ma kiadta a World War Z: Aftermath legújabb ingyenes frissítését, ami az Against All Odds címet viseli és két új térképet, valamint új fegyvert hoz és bármelyik karaktert bevihetjük bármelyik PvE pályára.

A PS5-re, PS4-re, Xbox Series X|S-re, Xbox One-ra és PC-re elérhető legújabb frissítés rengeteg új tartalommal bővíti a játékot, többek között új Jeruzsálem és New York Horde Mode pályákkal, hét új mutátorral a Challenge Horde Mode-hoz, valamint egy új közelharci fegyverrel.

Az Against All Odds frissítés emellett először teszi lehetővé, hogy bármelyik karakterrel játszhassunk az összes PvE epizódban. Az MI csapattagok is javultak és mostantól nehézfegyvereket is használhatnak, amikor velünk együtt harcolnak. Emellett két új fizetős DLC csomag is elérhető lett mától:a Deadly Vice Weapon Skin Pack és a Rat Packs Weapon Skins Bundle, amik 4,99 dollárért (1.700 forint) kaphatóak és négy fegyver skin-t tartalmaznak.

PC-n, Xbox Series X|S-en és Xbox One-on feloldhatunk egy bónusz fegyver skin-t és egy exkluzív gyűjtői csemegét, ha regisztrálunk a PROS nevű új, online szolgáltatásba.

Nézd nagyban ezt a videót!World War Z: Aftermath legújabb ingyenes frissítését, ami az Against All Odds címet viseli és két új térképet, valamint új fegyvert hoz és bármelyik karaktert bevihetjük bármelyik PvE pályára.'>
3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 5 napja

Nagyon király! mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 5 napja

Na akkor újra rálesek, ****a kis map.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 5 napja

Nagyon király. Újra feltesezm, már ezer éve nem toltam.

válasz erre
World War Z
10.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljamarco profiljaManiac profiljaKisember001 profilja