Új térkép és fegyver jött a Chivalry 2 ingyenes frissítésével

2024. május 22.
4.6481
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Torn Banner Studios és a Tripwire Presents ma bejelentette a Chivalry 2 utolsó ingyenes tartalmi frissítését, a Regicide-ot, amely már elérhető minden platformon, a csomag a Mason Order és Agathia között zajló háborút egy új szintre emeli.

Érkezett egy új térkép, a Regicide at Trayan Citadel, amelyben a csata a falakon kívül kezdődik, majd belül a katonák a fellegvár folyosóin keresztül harcolnak, mielőtt megérkeznek a Malrick-várba. A goedendag nevezetű középkori fegyver is elérhető lett, a rúdfegyverek nagyobb hatótávolságát sokoldalúságra cseréli, egyedi fegyverfejjel.

Megjött a Regicide Campaign Pass is, azonban a bérlet nem jár le és mindenki a saját tempójában haladhat előre. Kaptunk még új karakter- és fegyver testreszabásokat, köztük négy új páncélkészletet, öt új fegyver skint és új sisakot.

Nézd nagyban ezt a videót!Chivalry 2 utolsó ingyenes tartalmi frissítését, a Regicide-ot, amely már elérhető minden platformon, a csomag a Mason Order és Agathia között zajló háborút egy új szintre emeli.'>
2 hozzászólás

Patrik94

3 hete és 4 napja

Óde****a! meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

3 hete és 4 napja

Nagyon király, megéri visszatenni. mosolygó smiley

válasz erre
Chivalry 2
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljaGargameth profiljamarco profilja