Új szigetet ismerhetünk meg a Shadow Gambit: The Cursed Crew kedvcsinálójában

2023. június 06.
4.9021
Botyi profilja, adatai
Botyi
Miután bemutatták az Iron Bay atollt, a fejlesztők most felfedték a Calamity Reef nevű szigetet, amelyet felfedezhetünk a Shadow Gambit: The Cursed Crewben, ami kísértetjárta roncsok temetője, amely egykor a Feketeszakáll és a Harmadik Vasflotta közötti tengeri csata helyszíne volt.

A sziget el van torzulva, számtalan hajóroncs hever itt, elveszett lelkek kóborolnak és a katasztrófa középpontjából emelkedik ki a romos világítótorony, amely örökre megdermedt. Ez csak egy, a számos szigetbemutató videó közül, amelyek a teljes játékban is elérhetőek lesznek és minden játszható szigetnek lesz saját bemutatkozó videója.

Bejelentették azt is, hogy a Shadow Gambit: The Cursed Crew részt vesz a Steam Next Festen (június 19-26.), ahol ki lehet majd próbálni a játékukat. A demóban az első részt próbálhatja ki a nagyközönség, különböző küldetéseket két szigeten és több látogatást a szellemhajójukon, a Red Marley-n, ez 2-4 órát jelent majd.

Nézd nagyban ezt a videót!



Shadow Gambit: The Cursed Crewben, ami kísértetjárta roncsok temetője, amely egykor a Feketeszakáll és a Harmadik Vasflotta közötti tengeri csata helyszíne volt.'>
2 hozzászólás

Patrik94

11 hónapja, 1 hete és 2 napja

Milyen jól meg van csinálva!

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nálam ez nagyon kimaradt. De ezzel sem fognak meg. röhögő smiley

válasz erre
Shadow Gambit: The Cursed Crew
15.300 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja