Új nehézséget kapott a Star Ocean: The Second Story R

2024. március 30.
4.7891
Botyi profilja, adatai
Botyi
Új nehézségi fokozatot, végigjátszás utáni új raid ellenfeleket, fegyvereket és még sok más érdekességet rejt a Star Ocean-sorozat második részének 2,5D remakeje, a Star Ocean: The Second Story R verziófrissítése.

A héten megjelent frissítés új, minden eddiginél nehezebb dinamikus nehézségi fokozat, a CHAOS módot hozta el nekünk. Továbbá egy új funkció segítségével külön-külön is megküzdhetünk a Ten Wise Men tagjaival, miután végigjátszottuk a sztori módot és mindegyik Wise Man egyedi támadással érkezett.

A készítők megleptek még bennünket néhány művészeti képpel, amely az NPC karakterek illusztrációit mutatja be. Szintén újdonság, hogy a főképernyő Special options részében megtekinthetjük az összes általunk megnyitott alternatív befejezést az újonnan hozzáadott Ending Collection funkcióval.

Az 1.10 frissítés új fegyvereket, felszereléseket, karakter kiegészítőket is hozott, valamint a New Game + segítségével visszaállíthatjuk karakterünk szintjét, miközben minden megszerzett kiegészítőt megtarthatunk.

Nézd nagyban ezt a videót!Star Ocean: The Second Story R verziófrissítése.'>
2 hozzászólás

VaPe

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Egész komoly update!

válasz erre

Moby Dick

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Még így sem győzött meg.

válasz erre
Star Ocean: The Second Story R
18.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja