Új módokkal és térképekkel indult el a Men of War II újabb bétája

2023. november 17.
16.4721
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Fulqrum Publishing és a Best Way bejelentette, hogy a Men of War II című RTS legújabb béta hétvégéje már él a Steamen november 21-ig, új meccskeresési lehetőségekkel, rövidebb betöltési időkkel és grafikai fejlesztésekkel vár.

A nyílt béta két új, lebilincselő egyjátékos küldetést tartalmaz: a Convoyban a szövetséges erőkhöz csatlakozunk a normandiai partraszállást követően és egy ellátmányos csapatot kell eljuttatnunk a szövetségesekhez. A Through the Snowban a Wehrmacht egyik harccsoportjának előőrsét vezetjük, velük el kell vágni a szovjet erők visszavonulási útvonalát.

Négy új multiplayer pálya is jött: Witch's Vale, Village, Champagne és Polesie, összességében pedig tíz áll a rendelkezésünkre. Elindították az Officer című PvE módot is, ebben a támadó és védekező taktikák között kell váltogatunk, miközben megpróbálunk megvédeni egy NPC tisztet.

Men of War II című RTS legújabb béta hétvégéje már él a Steamen november 21-ig, új meccskeresési lehetőségekkel, rövidebb betöltési időkkel és grafikai fejlesztésekkel vár.'>
3 hozzászólás

VaPe

6 hónapja, 2 hete és 5 napja

Kiróbálnám én is...

válasz erre

Tommy

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ez is de várós basszus!

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Igen jól hangzik!

válasz erre
Men of War II
17.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja