Új frissítés érkezett a készülőben lévő űrhajós játékhoz, az Everspace 2-höz

2022. augusztus 05.
4.9431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Drake: Gang Wars update minden eddiginél tartalmasabbnak ígérkezik, hiszen új frakciók, mellékküldetések, egy teljesen új csillagrendszer, feloldható jutalmak és kihívások is érkeztek a jelenleg korai hozzáférésű űrhajós lövöldébe, az Everspace 2-be.

Az új csillagrendszer kifejezetten látványos helyszíneket mutat be, lávafolyam, fagyott gleccserek és víz alatti területek is várják majd a pilótákat. Az új területek természetesen új játékmechanizmust is hoznak magukkal, a hajóink hő- és fagykárosodásnak, valamint nagy nyomásnak lesznek kitéve, amikor a víz alá mennek majd.

Továbbá érkezett három új frakció a játékba, a Coalition, a Retaliators és a Zurilia, akik vadiúj hajótípusokkal szállnak majd be az űrcsatákba. Emellett új mellékküldetések, side questek is érkeztek a játékba, a szintezés is megváltozott, az Everspace 2 Early Access verziója 25-re emeli a felső határt, három új pilótákhoz kapcsolódó perket is bevezet az új frissítéssel.

Az űrhajóinkkal is érdemes lesz majd foglalkozni, a fejlesztők új passzív tulajdonságokat és új másodlagos fegyverbónuszokat adtak hozzá minden egyes hajóosztályhoz, emellett a szokásos balansz módosítások, változtatások sem maradtak el.

A lista természetesen korántsem teljes, a készítők blogbejegyzésében elolvashattok minden infót az új frissítésről. Az Everspace 2 várhatóan 2023 elején fog érkezni PC-re, Xbox és PlayStation konzolokra, az early access verzióba már most érdemes belevágni, a megjelenésig biztosan nem fogunk unatkozni.

Nézd nagyban ezt a videót!



Everspace 2-be.'>
3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 9 hónapja és 11 napja

Patrik94 írta:
Játszik vele valaki innen? Milyen?
Elsőt toltam serényen, az nagyon bejött. Ezt még én sem próbáltam ki.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 9 hónapja és 12 napja

Játszik vele valaki innen? Milyen?

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 9 hónapja és 12 napja

Ki kéne lassan próbálni..

válasz erre
Everspace 2
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja