Új előzetest kapott a meseszerű kalandjáték, az ONI: Road to be the Mightiest Oni

2022. augusztus 06.
4.9451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A mesefilmszerű, rajzfilmes akció-RPG, az ONI: Road to be the Mightiest Oni egy vadiúj előzetest kapott, amiben lehullt a lepel a játékmenetről és a sztoriról, továbbá rengeteg érdekességet is megtudtunk a készülő játékról.

A Kenei Design stúdió egy vadiúj előzetesben mutatta meg a készülő open-world kalandot, továbbá screenshotokat és némi információmorzsát is elszórtak nekünk. A történet Kisejimán, egy kis szigeten játszódik az óceán kellős közepén, amiről az a hír járja, hogy a helyi démonszellemekben szunnyadó erőt ki lehet vonni, amennyiben kiálljuk a különféle próbákat.

A szigeten változatos tájakon kalandozhatunk majd, a vakító zöld rétek, a sötét, misztikus erdők és a lebegő megalitok síkságai egymástól merőben eltérő faunát és ellenfeleket rejtenek majd. A sziget három területre oszlik, változatos kihívásokkal találkozunk majd, miközben különféle küldetéseket teljesítünk.

Végre lehullt a lepel a bosszúálló démonunk, Kuuta fegyvertáráról. Hősünk egy bottal fogja elnáspángolni az ellenfeleket, viszont ahhoz, hogy végleg elintézzük őket, segítségül kell hívnunk hű társunkat, Kazemaru-t, aki szó szerint kiszívja az életerőt az ellenségeinkből.

Démonunkat fejleszthetjük is majd a különféle minijátékok teljesítésével és a a szigeten található gombák összegyűjtésével. Az ONI: Road to be the Mightiest Oni már most egy ígéretes kalandnak tűnik, nem is kell már sokat várnunk rá, hiszen még az idén fog érkezni PlayStation 4, PlayStation 5, és PC-s platformokra.

Nézd nagyban ezt a videót!



ONI: Road to be the Mightiest Oni egy vadiúj előzetest kapott, amiben lehullt a lepel a játékmenetről és a sztoriról, továbbá rengeteg érdekességet is megtudtunk a készülő játékról.'>
6 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 10 hónapja és 2 napja

Menj már de rohadt hangulatos! meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 10 hónapja és 2 napja

Pofás játék lesz, nálam egész várós!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 10 hónapja és 2 napja

BAromi jó hangulata van!

válasz erre

muki

1 éve, 10 hónapja és 2 napja

*****jó! meglepett smiley

válasz erre

Mikee

1 éve, 10 hónapja és 2 napja

VaPe írta:
Rendesen odavagyok érte. mosolygó smiley
Ezzel nem csak te vagy így. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 10 hónapja és 2 napja

Rendesen odavagyok érte. mosolygó smiley

válasz erre
ONI: Road to be the Mightiest Oni
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja