Új előzetest kapott a meseszerű kalandjáték, az ONI: Road to be the Mightiest Oni

2022. augusztus 06.
3.6531
Mikee profilja, adatai
Mikee
A mesefilmszerű, rajzfilmes akció-RPG, az ONI: Road to be the Mightiest Oni egy vadiúj előzetest kapott, amiben lehullt a lepel a játékmenetről és a sztoriról, továbbá rengeteg érdekességet is megtudtunk a készülő játékról.
 

A Kenei Design stúdió egy vadiúj előzetesben mutatta meg a készülő open-world kalandot, továbbá screenshotokat és némi információmorzsát is elszórtak nekünk. A történet Kisejimán, egy kis szigeten játszódik az óceán kellős közepén, amiről az a hír járja, hogy a helyi démonszellemekben szunnyadó erőt ki lehet vonni, amennyiben kiálljuk a különféle próbákat.

A szigeten változatos tájakon kalandozhatunk majd, a vakító zöld rétek, a sötét, misztikus erdők és a lebegő megalitok síkságai egymástól merőben eltérő faunát és ellenfeleket rejtenek majd. A sziget három területre oszlik, változatos kihívásokkal találkozunk majd, miközben különféle küldetéseket teljesítünk.

Végre lehullt a lepel a bosszúálló démonunk, Kuuta fegyvertáráról. Hősünk egy bottal fogja elnáspángolni az ellenfeleket, viszont ahhoz, hogy végleg elintézzük őket, segítségül kell hívnunk hű társunkat, Kazemaru-t, aki szó szerint kiszívja az életerőt az ellenségeinkből.

Démonunkat fejleszthetjük is majd a különféle minijátékok teljesítésével és a a szigeten található gombák összegyűjtésével. Az ONI: Road to be the Mightiest Oni már most egy ígéretes kalandnak tűnik, nem is kell már sokat várnunk rá, hiszen még az idén fog érkezni PlayStation 4, PlayStation 5, és PC-s platformokra.

Nézd nagyban ezt a videót!6 hozzászólás

fighterlaci

1 hete és 3 napja

Menj már de rohadt hangulatos!

válasz erre

Mordorer

1 hete és 3 napja

Pofás játék lesz, nálam egész várós!

válasz erre

Ronalddo

1 hete és 3 napja

BAromi jó hangulata van!

válasz erre

muki

1 hete és 3 napja

*****jó!

válasz erre

Mikee

1 hete és 3 napja

VaPe írta:
Rendesen odavagyok érte.
Ezzel nem csak te vagy így.

válasz erre

VaPe

1 hete és 3 napja

Rendesen odavagyok érte.

válasz erre
ONI: Road to be the Mightiest Oni
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja