Új autókkal, pályával és eseményekkel ünnepel a Gran Turismo 7

2022. november 24.
4.9201
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Polyphony Digital kiadta a Gran Turismo 7 1.26-os frissítését, amely érdekes tartalmakat szállított a játékhoz, mindezeket a Gran Turismo fennállásának huszonötödik születésnapja alkalmából tették közzé.

Az új frissítés négy új autóval egészíti ki a játékot, köztük egy Red Bull X2019-el, amely az évforduló alkalmából készült különleges festéssel és amit minden játékos ingyen megkap. Továbbá egy BMW M2-vel, egy Ford Sierra RS 500-al és egy Nissan Silvia K's Aero-val bővült a játék. Ezenkívül a javítás hozzáadja a játékhoz a Michelin Raceway Road Atlanta versenypályát, valamint számos új eseményt, amelyek közül kettő a születésnapot ünnepli és két új extra menüre is számíthatnak a játékosok.

A játék főmenüje és világtérképe korlátozott ideig új témát kapott, ebben az időszakban a játékosok hozzáférhetnek a Gran Turismo 25th Anniversary World Finals Monaco Demo Eventhez, ami az esport versenyek része szokott lenni és most mi is volán mögé ülhetünk az 1 millió kredit elnyeréséért. Belekerült egy új kampány is, ahol megjósolhatjuk a közelgő Gran Turismo 7 esport verseny győzteseit, és minden helyes jóslatért 1 millió játékon belüli kreditet kapunk.

Kijavították azt a hibát is, ami miatt a Versenyinformáció megjelenítése beállítás "Ki" értékre állításával a Kijelző beállításaiban azt eredményezte, hogy például a gumiabroncs-menük nem jelentek meg a boxutcában és azt is megoldották, hogy az eső hangeffektusai nem működtek megfelelően visszajátszáskor.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Tommy

11 hónapja, 4 napja

De rohadt jó baszki ez a trailer is!

válasz erre

petrovicsz

11 hónapja, 4 napja

Komoly verdák!

válasz erre

VaPe

11 hónapja, 4 napja

Ford Sierra de kemény!

válasz erre
Gran Turismo 7
22.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt