Advertisement

Tonnányi újdonsággal landolt a No Man's Sky legújabb, 4.0-s frissítése

2022. október 08.
5.1191
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Hello Games procedurális elemekkel operáló űrhajós kalandja, a No Mans Sky minden eddiginél tartalmasabb frissítést kapott, a dizájnbeli változtatások, finomhangolások mellett vadiúj játékmódok is elérhetőek lettek a sandbox sci-fi programban.
 

A Waypoint névre hallgató tartalmi frissítés abból a szempontból is különleges, hogy ezzel a csomaggal debütál a No Mans Sky a Nintendo Switch kézikonzolokon. Természetesen nem csak ez az egyedüli újdonság, egy tonnányi változtatást, finomhangolást és javítást eszközöltek a készítők a 4.0-s frissítésben.

Bekerültek új személyre szabható játékmódok, a környezetet és a túlélés nehézségét is teljesen személyre szabhatjuk. Érkeztek további újdonságok, mint pl. az automatikus mentés és a trade rocket, ahol eladhatjuk majd a cuccainkat. A raktárat is átdolgozták, ami nemcsak pofásabb, jóval átláthatóbb és könnyebben kezelhetőbb, mint az elődje.

Az új Relaxed játékmódban pedig a ránk leselkedő veszélyek is háttérbe szorulnak, csak a felfedezésre kell majd koncentrálnunk. Emellett rengeteg apró javítás is bekerült az űrhajós programba, szóval ha eddig pihenőpályán parkolt a No Mans Sky űrhajója, akkor itt az ideje az újbóli felszállásra. A 4.0-s frissítésről bővebben erre a linkre kattintva olvashattok.

Nézd nagyban ezt a videót!

4 hozzászólás

VaPe

3 hónapja, 3 hete és 6 napja

Az a durva hogy Switchre csak most jutott el.

válasz erre

Moby Dick

3 hónapja, 3 hete és 6 napja

Király, hogy még ennyire tolják.

válasz erre

Mordorer

3 hónapja, 3 hete és 6 napja

Durva hogy folyamatosan fejlesztik még mindig!

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja,

Döbbenet mennyire gatyába rázták!

válasz erre
No Man's Sky
5.690 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt