The Legend of Zelda: Breath of the Wild - The Master Trials DLC E3 2017 gameplay videó

2017. június 16.
4.8541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo a Treehouse esemény részeként bemutatta az első gameplay felvételeket a The Legend of Zelda: Breath of the Wild első nagyobb DLC csomagjáról, amely The Master Trials címmel érkezhet majd meg hamarosan.

A közel félórás prezentáció érdekessége, hogy nem kialvatlan, borostás és kócos fejlesztők, hanem csinos hölgyek tartják, akik mindent megosztanak velünk a bővítményről, miközben a gyakorlatban is láthatunk mindent, így többek között az új Hero's Path játékmódot is.

A The Master Trials egyébiránt várhatóan június 30-án jelenik majd meg Nintendo Switch-re és Wii U-ra egyaránt, de a háttérben már készül egy második DLC is, az év végén érkező The Champion's Ballad címmel.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild első nagyobb DLC csomagjáról, amely The Master Trials címmel érkezhet majd meg hamarosan.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 5 hónapja és 7 napja

Így azért elviselhetőbbek a dumálós részek a videóban röhögő smiley A játék meg eddig is egy erős atmoszférával rendelkezett, ezt a dlc is csak továbbviszi. A kevés értékelhető Switch játék egyike.

válasz erre

nefaria

7 éve, 5 hónapja és 7 napja

De imádom a hangulatát!!! meglepett smiley

válasz erre
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2017
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja