Teljesen pacifista módon, ölés nélkül is végigjátszható lesz a Splinter Cell Remake

2022. november 20.
4.7381
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Splinter Cell feldolgozása, a Splinter Cell Remake számos új játékmechanikai elemmel, vadiúj eszköztárral gazdagodik majd, többek között ölés nélkül is végig tudjuk majd játszani a lopakodós széria legelső részének a felújított változatát.

Huszadik születésnapját ünnepelte nemrégiben Sam Fisher, a kerek évforduló alkalmából az első rész ingyenesen elérhető, emellett a fejlesztők a készülő Splinter Cell Remake-ről is elhintettek új infókat. A felújított epizód nagyban épít majd az elmúlt évek lopakodós címeinek és az széria későbbi részeinek az újításaira, a Splinter Cell: Blacklist-hez hasonlóan ölés nélkül is végigvihetjük majd a játékot.

Az eredeti játékban legalább háromszor kellett meghúznunk a ravaszt, a Splinter Cell Remake viszont békés megoldásokat is kínál majd nekünk. A fejlesztők szerint számos új eszközt és mechanikát is használhatunk majd, Sam megújult eszköztárának köszönhetően a legrázósabb helyzetek is megoldhatóak lesznek sunnyogva. Bízunk benne, hogy jár majd trófea a békés végigjátszásért cserébe, hiszen akkor biztos, hogy kétszer is nekiugrunk majd a játéknak.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

VaPe

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Annak úgy mi értelme?

válasz erre

Patrik94

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Hát annak értelme nem sok.

válasz erre

fighterlaci

6 hónapja, 3 hete és 6 napja

Hát az fura lesz egy ilyen játéknál.

válasz erre
Splinter Cell Remake
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt