Teljesen pacifista módon, ölés nélkül is végigjátszható lesz a Splinter Cell Remake

2022. november 20.
4.8761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Splinter Cell feldolgozása, a Splinter Cell Remake számos új játékmechanikai elemmel, vadiúj eszköztárral gazdagodik majd, többek között ölés nélkül is végig tudjuk majd játszani a lopakodós széria legelső részének a felújított változatát.

Huszadik születésnapját ünnepelte nemrégiben Sam Fisher, a kerek évforduló alkalmából az első rész ingyenesen elérhető, emellett a fejlesztők a készülő Splinter Cell Remake-ről is elhintettek új infókat. A felújított epizód nagyban épít majd az elmúlt évek lopakodós címeinek és az széria későbbi részeinek az újításaira, a Splinter Cell: Blacklist-hez hasonlóan ölés nélkül is végigvihetjük majd a játékot.

Az eredeti játékban legalább háromszor kellett meghúznunk a ravaszt, a Splinter Cell Remake viszont békés megoldásokat is kínál majd nekünk. A fejlesztők szerint számos új eszközt és mechanikát is használhatunk majd, Sam megújult eszköztárának köszönhetően a legrázósabb helyzetek is megoldhatóak lesznek sunnyogva. Bízunk benne, hogy jár majd trófea a békés végigjátszásért cserébe, hiszen akkor biztos, hogy kétszer is nekiugrunk majd a játéknak.

Nézd nagyban ezt a videót!



Splinter Cell Remake számos új játékmechanikai elemmel, vadiúj eszköztárral gazdagodik majd, többek között ölés nélkül is végig tudjuk majd játszani a lopakodós széria legelső részének a felújított változatát.'>
3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 5 hónapja és 16 napja

Annak úgy mi értelme? meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 5 hónapja és 17 napja

Hát annak értelme nem sok. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 5 hónapja és 17 napja

Hát az fura lesz egy ilyen játéknál. röhögő smiley

válasz erre
Splinter Cell Remake
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja