Téli tájakra invitál minket az idén érkező Tails of Iron második része

2024.03.23. 09:30
4.7881
Remulto profilja, adatai
Remulto
A pár napja megrendezett Future Game Show néven futó rendezvényen került bejelentésre a Tails of Iron 2: Whiskers of Winter, amely méltó folytatása lesz elődjének és egy sokkal sötétebb, brutálisabb és epikusabb kalandot kínál mindenki számára.

A középkori időket felvonultató RPG alkotás második, számozott folyatása a fejlesztők elmondása szerint nem szimplán egy következő részként készül. Minden olyan visszajelzést figyelembe vettek az első részre vonatkozóan, amely előre vitte érdemben ezen új epizód "hegesztését", így végeredményképpen egy sokkal grandiózusabb produktum vár majd ránk.

Külön érdekesség, hogy a játékban ismét felcsendül majd Doug Cockle jellegzetes hangja, aki olyan nevezetes "gameszkókban" is megcsillogtatta a szinkron tudását, mint a The Witcher 3, Baldur's Gate III, Alan Wake II.

A történetünk egyébként a bosszú és a brutalitás köré fonódik majd, hiszen főhősünknek félelmet nem ismerve kell végeznie egy frissen felbukkanó ellenséges lények csoportjával, akik bizony nem a vendégszeretetükről híresek. A Tails of Iron 2: Whiskers of Winter idén érkezik Playstation 4-re, Playstation 5-re, Xbox One-re, Xbox Series X/S-re, Nintendo Switch-re és PC-re. Alább - a bejelentés örömére készült - videós kedvcsináló tekinthető meg.

Nézd nagyban ezt a videót!



Tails of Iron 2: Whiskers of Winter, amely méltó folytatása lesz elődjének és egy sokkal sötétebb, brutálisabb és epikusabb kalandot kínál mindenki számára.'>
4 hozzászólás

Patrik94

4 hónapja, 1 hete és 5 napja

Karakteranimáció nincs túlbonyolítva... röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

4 hónapja, 1 hete és 6 napja

Érdekes game de adja!

válasz erre

Mordorer

4 hónapja, 1 hete és 6 napja

Egész jópofa! mosolygó smiley

válasz erre

muki

4 hónapja, 1 hete és 6 napja

Hát ez nagyon kemény game lesz! röhögő smiley

válasz erre
Tails of Iron 2: Whiskers of Winter
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja