Szuperhordákkal jött a World War Z PS5-re és Xbox Series X|S-re

2023. január 24.
41.9521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Ma elindult a World War Z: Aftermath a szuperméretű horda móddal PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X|S-en, míg a PlayStation 4 és Xbox One felhasználók ingyenesen frissíthetnek a World War Z: Aftermath next-gen verzióira.

A mozifilm által ihletett kooperatív zombis lövöldözős játék Horde Mode XL-jében a szokásos hullámok között különleges hordák jönnek, amelyek több, mint ezer éhes zombitól hemzsegnek. Emellett a World War Z: Aftermath és a World War Z összes PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One és PC játékosa ingyenes frissítést kap, ami új módosításokat tartalmaz a standard horda módhoz, egy megújult fegyverfejlődési rendszert és két halálos új fegyvert.

A World War Z: Aftermath mától elérhető PlayStation 5 és Xbox Series X|S platformokon 39,99 dollárért (14.300 forint), a Deluxe Edition, amely két közelharci fegyvert, valamint az Explorer Weapon Skins Packot tartalmazza, 49,99 dollárért (18.000 forint) kapható, a PlayStation 4 és Xbox One tulajdonosok pedig ingyenesen frissíthetnek a játék ezen új verzióira.

World War Z: Aftermath a szuperméretű horda móddal PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X|S-en, míg a PlayStation 4 és Xbox One felhasználók ingyenesen frissíthetnek a World War Z: Aftermath next-gen verzióira.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 13 napja

Ejj de szépen özönlenek! röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 13 napja

Ütős trailer!

válasz erre

Tommy

1 éve, 2 hónapja és 13 napja

Rohadt hangulatos vidi amúgy! mosolygó smiley

válasz erre
World War Z
10.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljamarco profiljaiPet profiljaBotyi profilja