Advertisement

Szuperhordákkal jött a World War Z PS5-re és Xbox Series X|S-re

2023. január 24.
19.4351
Botyi profilja, adatai
Botyi
Ma elindult a World War Z: Aftermath a szuperméretű horda móddal PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X|S-en, míg a PlayStation 4 és Xbox One felhasználók ingyenesen frissíthetnek a World War Z: Aftermath next-gen verzióira.
 

A mozifilm által ihletett kooperatív zombis lövöldözős játék Horde Mode XL-jében a szokásos hullámok között különleges hordák jönnek, amelyek több, mint ezer éhes zombitól hemzsegnek. Emellett a World War Z: Aftermath és a World War Z összes PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One és PC játékosa ingyenes frissítést kap, ami új módosításokat tartalmaz a standard horda módhoz, egy megújult fegyverfejlődési rendszert és két halálos új fegyvert.

A World War Z: Aftermath mától elérhető PlayStation 5 és Xbox Series X|S platformokon 39,99 dollárért (14.300 forint), a Deluxe Edition, amely két közelharci fegyvert, valamint az Explorer Weapon Skins Packot tartalmazza, 49,99 dollárért (18.000 forint) kapható, a PlayStation 4 és Xbox One tulajdonosok pedig ingyenesen frissíthetnek a játék ezen új verzióira.

3 hozzászólás

Patrik94

1 hete és 3 napja

Ejj de szépen özönlenek!

válasz erre

fighterlaci

1 hete és 3 napja

Ütős trailer!

válasz erre

Tommy

1 hete és 3 napja

Rohadt hangulatos vidi amúgy!

válasz erre
World War Z
10.799 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja