Szeptemberben PC-re és konzolokra is ellátogat az oldalnézetes kaland, a Little Orpheus

2022. augusztus 16.
4.6801
Mikee profilja, adatai
Mikee
A The Chinese Room oldalnézetes narratív kalandja, a Little Orpheus eredetileg még Apple Arcade platformra jelent meg két évvel ezelőtt, a fejlesztők egy friss előzetessel jelentették be a jóhírt, hogy végre minden platformon elérhető lesz a játék.
 

A Little Orpheus eredetileg még márciusban érkezett volna meg konzolokra és PC-re megújult, átdolgozott formában, viszont az ukrán háború miatt eltolták a készítők a megjelenési dátumot fél évvel későbbre.

A sztori szerint a hatvanas években járunk, főhősünk, a rettenthetetlen Ivan Ivanovics egy kialudt vulkánba ereszkedik le, a Little Orpheus-ba, hogy felfedezze a Föld középpontját. Utunk során elveszett civilizációkat, tenger alatti királyságokat, ősi dzsungeleket fedezünk majd fel, miközben próbálunk kikecmeregni a különféle őskori szörnyek karmai közül.

A Little Orpheus egy klasszikus platformer kalandjáték, amelyet olyan filmek ihlettek, mint a Flash Gordon, a Szindbád és a Caprona - Az elfeledett vidék. A lenyűgöző, színes világ nagy felbontású textúrákkal, új mozdulatokkal, animációkkal, továbbfejlesztett grafikával, fényeffektusokkal és egy bónusz epizóddal fog érkezni.

Ha minden a tervek szerint alakul és nem lesz több csúsztatás, akkor idén ősszel, szeptember 13-án már ki is próbálhatjuk majd PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch és PC-s platformokon a Little Orpheus-t.Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

De jól néz ki! Milyen volt ez mobilon?

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 3 hete

Rohadt hangulatos! Ilyen cuccok vannak az Arcadeban?

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete

Ez egy mobiljáték, nem értem minek erőltetni nagy gépre.

válasz erre
Little Orpheus
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja