Szeptember 7-én érkezik az európai PlayStation Network kínálatába a Persona 3 Portable

2011. augusztus 21.
1.9531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A komolyabb fejlesztőcsapatok és kiadók mellett a számtalan kiállító között olyan kisebb csapatok is helyet kaptak a kölni gamescom 2011-en, mint például a Ghostlight csapata, akik a Persona 3 Portable kiadási munkálataival foglalatoskodnak.

A játék illetékesei korábban vért izzadtak azzal kapcsolatban, hogy Európában is megjelenhessen végre a játék, ezúttal pedig igyekeznek minden lehetőséget megragadni, hogy utólag kárpótolják a fanatikusokat. Éppen ezért, a Ghostlight srácai Kölnben megerősítették, hogy szeptember 7-én a PlayStation Network kínálatában is megjelenik majd a Persona 3 Portable.

A dátum természetesen Európára érvényes, és a csapat kitalált egy kiváló akciót is a premierhez, mégpedig azt, hogy az első két hétben olcsóbban, mintegy 30 eurós árcédulával, azt követően pedig 35 euróért cserébe vásárolhatjuk meg a rendszerről az alkotást. Akinek még maga a Persona 3 Portable megjelenése is újdonságot jelent, mindemellett pedig szeretné kézzel fogható formában beszerezni a játékot, annak jó hír lehet, hogy áprilisban már UMD lemezen is megjelent a termék, a szeptember 7-re esedékes premier csak a PlayStation Network-ös változatra érvényes.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 10 napja

Vendég írta:
Sosem hallottam róla...meglepett smiley
Pótold be ha megjelenik. Igen jó gamma.

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 11 napja

Sosem hallottam róla...meglepett smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2011
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja