Számos extra funkcióval érkezik a The Witcher 3: Wild Hunt next-gen változata

2022. november 23.
4.6541
Mikee profilja, adatai
Mikee
A CD Projekt RED tartotta a szavát, egy rövidke prezentációt mutattak nekünk Ríviai Geralt megszépített kalandjából, a The Witcher 3: Wild Hunt újgenerációs változatából, a feltuningolt látvány mellett a különféle extra funkciókról is szó esett a live stream során.

A csomag megjelenéséig, december 14-ig már nincs sok idő hátra, az este 6-ra beharangozott prezentációban rengeteg érdekességről lebentette fel a fátylat a csapat. Ami leginkább szembetűnő, az a 4K felbontásban újraalkotott textúrák és modellek. Egyéb nyalánkságok is lesznek a PC-s verzióban, dinamikus árnyékok, ray-tracing és egy új "ultra+" grafikai opció is érkezik, továbbá számos testreszabási funkciót is kapunk majd.

A kibővített fotómód mellett a játékmeneten is csiszoltak a fejlesztők, a kamerát most már akár közelebb is hozhatjuk Geralthoz. Konzolokon választhatunk a 60 FPS-t biztosító performance mód és a részletesebb textúrákkal érkező quality mód között, emellett a Netflixes Witcher sorozathoz kapcsolódó páncélszettekbe is öltöztethetjük majd vajákunkat.

A PS5 tulajok végre kihasználhatják majd a DualSense kontroller képességeit, továbbá felhő alapú mentést is kapunk. A játékkal rendelkezők számára ingyenes csomagra már nem is kell sokat várni, december 14-én üget majd be a The Witcher 3: Wild Hunt újgenerációs változata az összes DLC-t tartalmazó Complete Edition mellé PC-re, Xbox Series S|X és PS5 konzolokra.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Patrik94

3 napja és 12 órája

Hát én ettől azért nem dobtam olyan nagy hátast... Szép volt ez már lastgenen is.

válasz erre

fighterlaci

4 napja és 4 órája

Van amiben szebb lett, de olyan orbitális nagy változást én nem látok rajta, ami indokolná ezt a hosszú "fejlesztési" időt....

válasz erre

zender

4 napja és 6 órája

Durva hogy a trailer se fluid itt ott.

válasz erre
The Witcher 3: Wild Hunt
7.890 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt