Számos Blizzard játék nem lesz többé elérhető jövő évtől Kínában

2022. november 17.
5.1141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Nem sikerült megállapodnia a Activision Blizzardnak és a kínai NetEase cégnek a Blizzard játékainak további licenceléséről, a jövő évtől számos Blizzardos cím forgalmazása és támogatása is megszűnik majd véglegesen Kelet-Ázsia legnagyobb országában.

Az Activision Blizzard és a kínai NetEase kapcsolata egészen 2008-ig nyúlik vissza, úgy tűnik, hogy a jó viszonynak vége, nézeteltérések támadtak ugyanis a két cég között. A Blizzard Entertainment nemrégiben bejelentette, hogy nem sikerült meghosszabbítani a Blizzard játékait Kínában forgalmazó NetEase-el közös szerződésüket. 2023. január 23-tól emiatt a döntés miatt az alábbi Blizzardos játékok forgalmazása szűnik majd meg Kínában:

World of Warcraft
Hearthstone
Overwatch
Warcraft III: Reforged
StarCraft
Diablo III
Heroes of the Storm

Az idei megjelenések közül a World of Warcraft: Dragonflight friss tartalmai, a Hearthstone új March of the Lich King kiegészítője, valamint az Overwatch 2 második szezonja még egészen biztosan megjelennek az ázsiai országban, viszont a a Diablo IV megjelenését már érinteni fogja a döntés. A Diablo Immortal viszont egészen biztos, hogy megmenekül, mivel arra egy teljesen különálló megállapodás vonatkozik.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 5 hónapja és 21 napja

Kinyírják saját magukat.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 5 hónapja és 21 napja

Az azért igen kemény. meglepett smiley Pont ott ahol ezt a stílust milliók imádják.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja