Advertisement

Súlyos problémák vannak a Resident Evil nextgen patchek körül

2022. június 16.
39.6781
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
Nemrég indult el az újkori Resident Evil játékok next-gen frissítése, ami végre valahára 4K/60 fps-t, 3D-s hangot, és Ray Tracing támogatást hozott magával, az örömünk azonban nem lehet felhőtlen, sajnos súlyos gondok vannak a frissítéssel.
Advertisement

Mint kiderült, mind a három játék esetében a frissítés megemelte a rendszerigényt, elsőre ugyan nem kimondottan nagy változások vannak, azonban sokak számára játszhatatlan lett így a játék, ennek hangot is adtak, és a Capcom opcionálisan visszaállíthatóvá tette az eredeti grafikai turbó nélküli változatot.

Azonban ez még nem elég, ugyanis a Resident Evil 7 tagja a Playstation Plus Collection csomagnak, amivel jó pár Playstation címmel játszhatunk némi pénzmag fejében. Akinek az innen beszerzett változat van meg a Capcom játékából, annak a next-gen frissítés egyáltalán nem elérhető, kizárólag csak azoknak, akik a programot megvásárolták digitálisan, vagy fizikai formában. Nem ez az első ilyen eset Playstation fronton, anno a Final Fantasy VII Remake körül is hasonló gondok voltak.
Advertisement
2 hozzászólás

fighterlaci

8 hónapja, 1 hete és 6 napja

Miért nem vagyok meglepve...?

válasz erre

Mordorer

8 hónapja, 1 hete és 6 napja

Hát az igen **** ügy!

válasz erre
Resident Evil 7
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt