Soha nem jelenik meg a Star Wars: KOTOR Remake?

2023. május 24.
12.4361
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Embracer Group vezérigazgatója nem nyilatkozott a Star Wars KOTOR Remakeről, határozottan "no comment"-et mondott, amikor a klasszikus Star Wars: Knights of the Old Republic régóta várt remakejéről kérdezték.

Az érdemi válasz megtagadása csökkentheti a régi rajongók reményeit, akiket izgatottan várják, hogy a Knights of the Old Republic modern értelmezésével játszhassanak. Az eredeti KOTOR remakejét egy 2021 szeptemberi PlayStation Showcase eseményen jelentették be egy rövid, de csábító trailerrel, amely Darth Malakot ábrázolta.

Nemrég a Game Mess podcastjában a megbízható iparági bennfentes, Jeff Grubb azt mondta, hogy forrásai alapján úgy véli, hogy a KOTOR remake talán soha nem jelenik meg. Amikor a játék állapotáról kérdezték az Embracer Group vezérigazgatóját, Lars Wingefors-t, nem próbálta megnyugtatni az aggódó rajongókat, nem kívánt nyilatkozni.

A remake jelenleg egy kelet-európai Saber Interactive stúdió kezében van és a megjelenésére jelenleg nincs ütemterv. Egy 2022 augusztusi hír szerint akkor még legalább két év aktív fejlesztésre volt szükségük, hogy ez még mindig így van-e, azt nem tudni.

2 hozzászólás

Patrik94

1 hete és 5 napja

Vagy épp azért no comment, mert hagyjatok már vele, készül.

válasz erre

fighterlaci

1 hete és 6 napja

Nemár!!!!

válasz erre
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt