Sikeres volt a Skull & Bones nyílt bétája, de többen nem veszik meg az ára miatt

2024. február 12.
6.9151
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Skull and Bones útja az áruházak, boltok polcaira minden volt, csak nem zökkenőmentes és aki azt tervezi, hogy végre vitorlát bont a hétvégi nyílt bétát követően, akkor nem kevesebb, mint 70 dollárjába (nagyjából 25 ezer forint) fog kerülni.

A Ubisoft társalapítója és vezérigazgatója, Yves Guillemot a múlt héten elmondta, azért lesz ennyi az ára, mert egy hatalmas és teljes címről van szó, egy igazán AAAA-játékról. Az ár-érték arányról a Redditen más a helyzet: walkingdead1282 szerint a játék "eddig rendben van", de "semmiképpen sem" ér 70 dollárt.

Ennek oka, hogy a hajók olyan érzést keltenek, "mintha csúsznának a vízen, ahelyett, hogy mozognának rajta", és az árboczászlók nem ugyanabban az irányban mozognak, mint a szél. Sokan mások is egyetértettek, mondván, hogy bár élvezik a játékot, az ára túl magas.

Accomplished-Month85 felhasználó egy külön bejegyzésben úgy vélte, hogy a Skull and Bones vesztét a belépési költségek jelentik majd. Szerinte ha nem kellene megtéríteniük a fejlesztési költségeket, akkor lehetne 30-40 dolláros (10-14 ezer forint), vagy akár ingyenes.
nyílt bétát követően, akkor nem kevesebb, mint 70 dollárjába (nagyjából 25 ezer forint) fog kerülni.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 hete és 3 napja

Hát akkor keményen visszanyalt a fagyi...

válasz erre

fighterlaci

1 hete és 3 napja

Hát akkor mégsem volt annyira sikeres. röhögő smiley

válasz erre

Tommy

1 hete és 3 napja

Akkor megérte megcsinálni a bétázást! röhögő smiley

válasz erre
Skull & Bones
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profilja