Saját csapatunkat is létrehozhatjuk a Blood Bowl 3-ban

2024. március 14.
4.6881
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Cyanide Studio és a NACON bejelentette, hogy a Blood Bowl 3 negyedik szezonja már elérhető, beleértve a Wood Elves csapatát is, továbbá bemutatták a játék 2024-es ütemtervét és jó hírek jöttek PS-felhasználóknak.

2024-ben a Blood Bowl 3 továbbra is jelentős tartalmakat fog kapni az év folyamán, több szezon és frissítés részeként: számíthatunk majd cross-playre, heti feladatokra, Eternal Leaguere, ami egy saját, szóló liga testreszabható beállításokkal és szabályokkal.

A Season 4 egy új funkciót is tartalmaz, amely biztosan népszerű lesz: az egyéni csapatkészítő eszközzel a költségvetés, vagy a csapat értékét érintő korlátozás nélkül hozhatunk létre egy csapatot. Mindez azt jelenti, hogy a játékosokat további képességekkel és tulajdonságokkal ruházhatjuk fel.

Közölték azt is, a PlayStation Plus Premium és PlayStation Plus Extra előfizetések része lesz a Blood Bowl 3, méghozzá március 19-én.

Saját csapatunkat is létrehozhatjuk a Blood Bowl 3-ban - 2. képNézd nagyban ezt a videót!Blood Bowl 3 negyedik szezonja már elérhető, beleértve a Wood Elves csapatát is, továbbá bemutatták a játék 2024-es ütemtervét és jó hírek jöttek PS-felhasználóknak.'>
1 hozzászólás

Tommy

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Én nagyon hamar ráuntam sajna.

válasz erre
Blood Bowl 3
11.800 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja