Rögtön két új alkotást is bejelentett a UbiSoft, készül a Babel Rising és a Techland ATV-s versenyjátéka

2011. október 28.
1.9221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tengerentúlon megtartott Digital Days videojátékos expó keretein belül a francia UbiSoft rögtön két új videojátékáról is lerántotta a leplet, amelyek kivétel nélkül érdekes daraboknak tűnnek.

Hogy ne kerülgessük a forró kását, máris közöljük, hogy az első alkotás a Babel Rising nevet kapta és a korábban megjelent hasonló című iPhone játék PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkező változata lesz, amelyben a From Dust hatására magát Istent alakítjuk majd, aki viharokkal, földrengésekkel és egyéb katasztrófákkal terelgeti az emberiséget, miközben azok a bibliai Bábel tornyát építik.

A jövő esztendőben megjelenő Babel Rising teljes egészében 3D-s küllemmel rendelkezik majd, kompetitív és kooperatív többjátékos móddal egyetemben, Move, valamint Kinect támogatással, megjelenése pedig valamikor jövőre várható. A UbiSoft másik bejelentése egy egyelőre végleges cím nélküli darab. A Project Haste kódnévre hallgató, szintén PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkező címet a Techland fejleszti, koncepcióját tekintve pedig egy igazi sárdagasztó, ATV-s versenyjáték lesz, amelyben erős árkádos vonalat figyelhetünk meg. A 2012-ben megjelenő alkotás erős többjátékos móddal, teljes személyre szabhatósággal és hajmeresztő trükkökkel kecsegtet minket.
1 hozzászólás

marco

13 éve, 6 hónapja és 19 napja

Nah megint Isten lehetek. Ezt már szeretem.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja