PSVR 2-re jön az Asimov-ihlette Journey To Foundation című kaland

2023. szeptember 30.
4.6791
Botyi profilja, adatai
Botyi
A veterán VR-fejlesztő Archiact bejelentette, hogy legújabb címük, a Journey To Foundation október 26-án érkezik PlayStation VR2-re, Meta Quest 2-re és Pico 4-re, a játékot az alapoktól kezdve kizárólag VR-ra építették.

A csapat korábban a DOOM 3: VR Editionért, a MARVEL: Dimension of Heroesért, valamint a FREEDIVER: Triton Downért és az Evasionért felelt. A Journey To Foundation Isaac Asimov bestseller Alapítvány könyvsorozata alapján készült, mi pedig belevethetjük magunkat egy izgalmas kalandba.

A VR-játékban Ward ügynök bőrébe bújunk, aki egy kém és a Galaktikus Birodalom peremére küldték, hogy beépüljön egy dezertőrökből álló csoportba. kover#Lélegzetelállító helyszíneket látogathatunk meg és döntéseket kell hoznunk, amelyek megváltoztatják a történetet, továbbá kapcsolatokat alakíthatunk ki a karakterekkel.

Az Alapítvány című kötet eredetileg 1951-ben jelent meg és 32 országban, minden fontos nyelven kiadták, világszerte több mint 20 millió példányban kelt el. Az Alapítvány-trilógiát nemzetközileg is nagyra becsülik és 1966-ban a sorozat elnyerte a minden idők legjobb regénysorozata Hugo-díjat.

Nézd nagyban ezt a videót!6 hozzászólás

Mordorer

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Ez valami vicc? Téynleg itt tart a VR technológia?

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Iszonyat gyenge minőség.

válasz erre

rDAVE

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Még mindig ne sikerült meggyőzni, hogy sok értelme van a PSVR2-nek, ahogy a PSVR-nál se sikerült. Meta Quest 2-re is jön a játék és októberben jön a Quest 3 is, az alapára sem rosszabb és nem kell hozzá saját hardver, na annak van értelme. Persze van Sony játék, ami játszható PSVR2-ben, de csak egy-kettő...
Aki hardcore VR élményt akar, az tuti PC-t rak össze egy jobb VR headsettel, szóval a Quest2-3 és a PSVR2 a casual rétegnek szól, azok meg jobban járnak a saját hardveres Questtel, az egy komplett platform.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nem valami combos alkotás.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Azt hittem, nem ilyen bugyuta lövölde lesz...

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nagyon ígéretes!

válasz erre
Journey To Foundation
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt