PS5-re is megjelenik Fort Solis című sci-fi horror

2023. március 24.
5.3841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Fallen Leaf a Dear Villagers-szel együttműködve közölte, hogy a Fort Solis című sci-fi horror a PC mellett PlayStation 5-re is megjelenik idén nyáron, ennek alkalmából egy teljesen új játékmenet-trailert mutattak be.

Az új videóban a helyszín és a történet ismerhető meg, miközben Jack Leary mérnök szerepébe bújunk, aki egy karbantartási kérésre válaszol egy elszigetelt marsi bányászbázison. A Fort Solisban semmi sem az, aminek látszik: a legénység eltűnt, baljós hangok hallatszódnak és bíborvörös homokvihar nyeli el a látszólag elhagyatott bázist.

A Fort Solisban felfedezhetjük az állomást és nyomokat gyűjthetünk a bunkerekben, laboratóriumokban, a legénységi szálláson és a zord, viharos felszínen, hogy megértsük, milyen rejtélyes borzalmak történtek. Ahogy az éjszaka egyre hosszabbodik, az események egyre jobban beindulnak és versenyt kell futni az idővel, hogy megtaláljuk a legénység tagjait.

Nézd nagyban ezt a videót!



Fort Solis című sci-fi horror a PC mellett PlayStation 5-re is megjelenik idén nyáron, ennek alkalmából egy teljesen új játékmenet-trailert mutattak be.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 26 napja

Tökéletes ez PC-n! mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 1 hónapja és 27 napja

Eddig bejön!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 27 napja

Igencsak hangulatos!

válasz erre
Fort Solis
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja