Próbál nyugtatni a Diablo IV vezetője, az indulás jobb lesz, mint a béta

2023. március 21.
32.3921
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Diablo-franchise általános igazgatója, Rod Fergusson biztosította a rajongókat, hogy a Diablo IV teljes megjelenése jobb lesz a legutóbbi, korai hozzáférésű béta után, amelyet hétvégén tartottak.

Fergusson elismerte a frusztrációkat és kritikákat a béta működésével kapcsolatos problémák miatt, de próbálja megnyugtatni a rajongókat, hogy ezeket a botlásokat tanulságként fogják felhasználni, hogy egy erősebb megjelenést biztosítsanak június 6-án. Kifejtette, hogy míg más fejlesztők és kiadók a "béta" kifejezést összemossák a "demóval", náluk a bétát ténylegesen a játék technológiájának tesztelésére használták, a hangsúlyt a szerverekre helyezve.

Elmondása szerint a hétvége óta több mint egy tucat egyéb problémát is orvosoltak a belépési pontokon kívül. Most hétvégén, március 24-26. között egy újabb béta fut majd, ami remélhetőleg alátámasztja Fergusson állításait, ez most a játékosok szélesebb köre előtt lesz nyitva.

A franchise előző részének indulása is nehézkes volt: a 2012-es Diablo III a megjelenésekor sok haragot váltott ki a közösségből a szerverproblémák, a mindig online kapcsolatra vonatkozó követelmény miatt, valamint a játékon belüli tárgykereskedelmi rendszer miatt.
Diablo IV teljes megjelenése jobb lesz a legutóbbi, korai hozzáférésű béta után, amelyet hétvégén tartottak.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 1 hónapja és 9 napja

Próbálkozhat, nem tudom kinél jön be.

válasz erre

VaPe

1 éve, 1 hónapja és 9 napja

Ki hiszi el... röhögő smiley

válasz erre

muki

1 éve, 1 hónapja és 9 napja

Hát hogyne, tudjuk. Mindig ez a duma. röhögő smiley

válasz erre
Diablo IV
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profiljaManiac profilja