Posztapokaliptikus robotos akciójáték érkezik jövőre Bounty Star címmel

2022. július 29.
4.9241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Az Annapurna Interactive kiadó gondozásában készülő 3D-s meches játék, a Bounty Star: The Morose Tale of Graveyard Clem egy érdekes címnek ígérkezik, egyszerre lesznek benne harcolós és gazdálkodós elemek.

A játék főhőse Clem, a tehetséges mechpilóta, aki háborús veteránként próbálja maga mögött hagyni a múltja árnyait, levetkőzni a bűntudatát és a szégyenét, miközben próbál túlélni a Red Expanse-ban, az amerikai délnyugat posztapokaliptikus vidékén.

A játék érdekes mechanikákat vegyít egymással, a meches harcok mellett mikromenedzsment és bázisépítő elemek is helyt kaptak a programban. A Desert Raptor MKII névre hallgató robotunkat fogjuk majd irányítani, amit természetesen a játékstílusunk szerint testre is szabhatunk, felszerelhetjük majd különféle pajzsokkal, közelharci és távolsági fegyverekkel egyaránt.

Fejvadászként egy hatalmas bejárható terület áll majd a rendelkezésünkre, a törvény nevében a mi feladatunk lesz a különféle vadállatok és bűnözők likvidálása. Természetesen otthon, a bázisunkon sem fogunk unatkozni, víz- és áramellátó vezetékeket fektethetünk majd le, növényeket termeszthetünk majd, sőt még háziállatokat is nevelhetünk majd a farmunkon. A játék előreláthatólag 2023-ban fog érkezni PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series és PC-s platformokra.

Nézd nagyban ezt a videót!



Bounty Star: The Morose Tale of Graveyard Clem egy érdekes címnek ígérkezik, egyszerre lesznek benne harcolós és gazdálkodós elemek.'>
6 hozzászólás

VaPe

1 éve, 9 hónapja és 19 napja

Ez is bejön. röhögő smiley Nagyon rákapcsoltak a srácok, úgy látom.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 9 hónapja és 19 napja

Ígéretes, kíváncsian várom!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 9 hónapja és 19 napja

Sokat nem mutat, de ez alapján bejön eddig.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 9 hónapja és 19 napja

Egész jól néz ki!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 9 hónapja és 19 napja

Bejövős, kíváncsian várom!

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 9 hónapja és 19 napja

Nem tűnik rossznak.

válasz erre
Bounty Star: The Morose Tale of Graveyard Clem
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja