Pörgős előzetessel jelentkezett a Judas

2024. február 02.
4.7971
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Ghost Story Games egy új trailert tett közzé a Judashoz, az egyjátékos, narratív első személyű lövöldözős játékhoz, amely jelenleg fejlesztés alatt áll PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re és PC-re.

A Sony State of Play során bemutatott előzetessel először adott hírt magáról a Judas a 2022 végén történt leleplezése óta és új, PlayStation 5-ön rögzített játékbeli felvételeket tartalmaz. A Who is Judas című trailer betekintést nyújt a játék helyszínébe, ahol gépek irányítják a kereskedelem, a művészet és a kormányzat minden területét.

Mi, mint Judas vagyunk a mozgatórugója minden eseménynek a titokzatos történetben, ahol a döntéseink hatással vannak a sztori alakulására. A stúdiót Ken Levine (a System Shock 2, BioShock, BioShock Infinite kreatív igazgatója) és az Irrational Games korábbi fejlesztői alapították, a készülő Judast pedig saját kiadásban jelentetik meg, egyelőre ismeretlen időpontban.

Nézd nagyban ezt a videót!Judashoz, az egyjátékos, narratív első személyű lövöldözős játékhoz, amely jelenleg fejlesztés alatt áll PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re és PC-re.'>
4 hozzászólás

VaPe

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ó de tolnám már!!!

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hát engem ez most speciel nem nyűgözött le.

válasz erre

petrovicsz

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Várós nagyon!

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

Roppant cuki! mosolygó smiley

válasz erre
Judas
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja