Performance móddal és állítható nehézséggel jön a Dragon Quest III HD-2D Remake

2024. június 22.
7.7651
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Dragon Quest III HD-2D Remake a Square Enix klasszikus RPG-jének újragondolása, amelyet az Octopath Travelerhez hasonló stílusban készítenek el, most pedig nyilvánosságra hozták a PS5-ös verzióban elérhető nehézségi beállításokat és teljesítménymódokat.

Egy eredetileg japán nyelven íródott cikkben, a Game Sparkon azt írták, hogy a cím PS5-ön Graphics Priority és Performance Priority móddal is rendelkezik majd. Előbbi a játék 2D-s pixel artjának és 3D-s hátterének renderelésére koncentrál, míg a másik a játék képkockasebességét helyezi előtérbe.

A Dragon Quest III remake három nehézségi fokozaton lesz játszható: Dracky Quest Mode, Dragon Quest Mode és Draconian Quest Mode, ezek megfelelnek a könnyű, normál és nehéz beállításoknak. A remake számos életminőség-javítással és modern funkcióval is rendelkezik majd (pl. autosave), de a Dragon Quest 6 Recall funkciója is belekerül.
Dragon Quest III HD-2D Remake a Square Enix klasszikus RPG-jének újragondolása, amelyet az Octopath Travelerhez hasonló stílusban készítenek el, most pedig nyilvánosságra hozták a PS5-ös verzióban elérhető nehézségi beállításokat és teljesítménymódokat.'>
5 hozzászólás

Patrik94

3 hete és 3 napja

Hogyhogy csak a PS5 verzió? meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

3 hete és 4 napja

Jó lesz, már tolnám!

válasz erre

muki

3 hete és 4 napja

Nah legalább a nehézséget lehet állítani, a performance módot viszont nem értem egy ilyen egyszerű kinézetű játéknál. röhögő smiley

válasz erre

Tommy

3 hete és 4 napja

Jó soká még sajnos...

válasz erre

VaPe

3 hete és 5 napja

Alig győzöm kivárni! mosolygó smiley

válasz erre
Dragon Quest III HD-2D Remake
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások