Pár éven belül végleg elengedi a Marvel's Avengers kezét a Crystal Dynamics

2022. december 08.
4.9621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Jól értesült források szerint a Crystal Dynamics pár éven belül végleg elengedi a Marveles karaktereket összegyűjtő játékának, a Marvel's Avengers-nek a kezét, a jövőben nem érkeznek majd frissítések és friss tartalmak a verekedős akció-kaland programhoz.

A Marvel's Avengers-hez hiába érkeztek az évek alatt újabbnál újabb tartalmak, sajnos a játék sosem tudott igazán izgalmas és érdekes lenni, a repetitív játékmenet és a technikai problémák sajnos idő előtt ásták meg a jobb sorsra érdemes program sorsát.

Úgy tűnik, hogy a Crystal Dynamics is belátta végül, hogy menthetetlen a szuperhősös program. Az Exputer írója, Miller Ross azt állítja, hogy 2024-ben már nem fognak új tartalmak érkezni a szuperhősös játékhoz. Az előzetes tervek szerint a vezetőség úgy számolt, hogy a 2020-as megjelenést követően 3-5 évig érkeznek majd friss tartalmak a Marvel's Avengers-be.

A játék tartalmi fejlesztése a tervek szerint 2024-ben fog leállni, új tartalmakra ezt követően már nem számíthatunk. Sovány vigasz, hogy nemrég került be a játékba a Tél Katonája, mint játszható hős, valamint számos új kinézet, skin és egy új raid is érkezett, így legalább az idén még nem maradunk friss Marvel's Avengers tartalmak nélkül.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 5 hónapja és 18 napja

Hát azért ez elég nyilváűnvaló egy játéknál... meglepett smiley

válasz erre

Tommy

1 éve, 5 hónapja és 19 napja

Odébb an az még azért. mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja és 19 napja

Az is nagyon szép support.

válasz erre
Marvel's Avengers
19.889 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja