Öt új címet jelentett be a Devolver Digital

2024. június 09.
8.9021
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Summer Game Fest és a Day of the Devs mellett a Devolver Digital is megtartotta saját bemutatóját és bár nem volt olyan hosszú, mint a másik két esemény, a Devolver Directnek is megvoltak a maga nagy bejelentései.

Az idei programon öt játékot mutattak be, valamint még két népszerű cím bővítését: a Cult of the Lamb: Unholy Alliance augusztus 12-én érkezik PC-re, PS5-re, PS4-re, Xbox Series X|S-re és Switch-re; valamint a The Talos Principle 2: Road to Elysium június 14-én landol PC-n, PS5-ön és Xbox Series X|S-en.

A Possessor(s) egy gyors tempójú oldalnézetes akciójáték és 2025-ben érkezik PC-re és konzolokra, míg a Tenjutsuban egy renegát yakuzát alakítunk, aki szembeszáll korábbi társaival, ez szintén PC-re és konzolokra várható.

A Nevaban egy fiatal nő, Alba és egy csodálatos farkashoz fűződő történetét ismerhetjük meg, miközben izgalmas kalandra indulnak egy haldokló világban, ez idén érkezik PC-re és konzolokra. Az Anger Foot július 11-én debütál PC-n és FPS nézetben törhetünk utat a lábunkkal a gengszterek között. A The Crush House augusztus 9-én jelenik meg PC-n és tulajdonképpen egy valóságshow szimulátor egy malibui villában.

6 hozzászólás

Hentes

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Neva nagyon tetszik. Imádom az ilyen hangulatú játékokat.

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Ejha, masszív! meglepett smiley

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nem rossz a felhozatal!

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Komoly a felhozatal!

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Cult of the Lamb várható volt, Possessor(s) igazi régivágású fíling, engem már most megvett.

válasz erre

muki

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Na ezt odatették.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások