Olyan bemutatót kapott a Hogwarts Legacy, hogy nem találunk rá szavakat

2022. március 18.
24.5851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Napok óta mindenki azt várta a játékvilágban, hogy bemutatkozzon a Hogwarts Legacy legújabb mozgóképe, amihez a Sony egy külön State of Play eseményt szervezett, ami a tegnap esti órákban annak rendje és módja szerint le is zajlott.

Az eredménye pedig egy több mint 20 perces mozgókép lett, ami gyakorlatilag először prezentálja számunkra páratlan alapossággal a Harry Potter univerzumában játszódó szerepjátékot, mely olyan elképesztő alaposságot kínál majd, amire egyáltalán nem számítottunk.

Mint ismert, a játékban egy roxforti varázslótanonc bőrébe bújhatunk majd bele, és bár lesznek ismert szereplők, ezúttal inkább csak Rowling fantáziavilága, az iskola, annak környezete kapja a központi szerepet, természetesen elképesztően sok áthallással a filmekből és a könyvekből.

Ennek megfelelően az alábbi videó minden pillanata egy igazi "hűha" pillanat, hiszen érezhetően maguk az alkotók is odáig vannak a Harry Potter univerzumért, de inkább nézzétek meg magatok, hogy milyen elképesztő kalandok várnak majd ránk a játékban. Megjelenés még az idén PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re - és a legfrissebb információk szerint Nintendo Switchre is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Hogwarts Legacy legújabb mozgóképe, amihez a Sony egy külön State of Play eseményt szervezett, ami a tegnap esti órákban annak rendje és módja szerint le is zajlott.'>
13 hozzászólás

Kisember001

2 éve, 2 hónapja és 13 napja

Egy Harry Potter játék, amiben mi is lenyomhatunk egy Avada Kedavrát. Kell ennél több?

Már csak azért kell imádkoznom hogy PS4-en is jól fusson. Bár ha a Switch is elbírja, akkor valószínűleg a PS4-és verzióval sem lesz különösebb gond.

válasz erre
12a(z) 2 -ből
Hogwarts Legacy
22.300 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja