Októberben PC, PlayStation és Xbox platformokra is ellátogat a No More Heroes 3

2022. július 19.
4.0871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Örülhetnek a rajongók, Travis Touchdown a Nintendo Switch konzolja mellet végre a többi platformon is tiszteletét teszi, októbertől mindenki részese lehet majd a verekedős, hack and slash kalandnak.

A story szerint a világ első számú bérgyilkosának muszáj visszatérnie, hogy megmentse Santa Destroy városkáját és az egész planétát a gonosz FU hercegtől és csatlósaitól. A No More Heroes III természetesen nem érkezik üres kézzel, továbbfejlesztett HD-vizualitással és javított képkockasebességgel, valamint még gyorsabb betöltési idővel robban be az új platformokra.

Észak Amerikában október 11-én fog megjelenni a játék PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series és PC platformokra, itthon pedig október 14 a pontos megjelenési dátum. A felkelő nap országában, japánban pár nappal korábban, október 6-án érkezik a program PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series platformokra.

Az észak-amerikai No More Heroes 3 "Day 1 Edition" 59.99 dollárba kerül majd és tartalmazni fog egy példányt a játékból, egy 5,3 "x7,3" méretű, 70 oldalas, puhafedeles artbook-ot, egy zenei albumot a játék muzsikáival, valamint egy 7 "x4" méretű Santa Destroy rendszámtáblát, mindezek pedig a sorozat művészének, Yusuke Kozakinak a csodálatos illusztrációival díszített dobozába lesznek csomagolva.

Az európai, fizikai kiadás szintén 59.99 dollárt kóstál, viszont ez jóval szerényebb extrákkal rendelkezik. A játék fizikai példánya mellett egy Yusuke Kozaki által készített art-work, három művészi art-card és egy duplaoldalas Travis poszter jár majd ehhez a csomaghoz.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 10 hónapja és 20 napja

Igazán ideje volt!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 10 hónapja és 20 napja

Majd akcióban megveszem fél év múlva. Nem vagyok rákattanva.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 10 hónapja és 20 napja

Na végre!!!!

válasz erre
No More Heroes 3
6.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja