Nyolc évvel a megjelenés után bocsánatot kért a Capcom a Street Fighter V-ért

2024. február 20.
11.3751
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Street Fighter V PS4 konzol-exkluzívként jelent meg 2016 februárjában és most, a játék nyolcadik évfordulója alkalmából a Capcom egy üzenetet tett közzé a hivatalos japán Street Fighter profillal a Twitteren/X-en.

Bár a cím végül komoly játékosbázisra tett szert, a megjelenéskor voltak problémák (akkori tesztünk itt) az egyjátékos tartalom hiányára, az instabil online multiplayerre és a 16 karakterből álló kezdeti listára (amely végül 45-re nőtt). Most a Capcom megköszönte a támogatást, de elismerte a játék gyenge indulását is.

Azt írták, a kiadás korai és középső szakaszában hálózati problémák, tartalomhiány volt és őszintén sajnálják, hogy a tartalom kevésnek bizonyolult sokaknál. Később dolgoztak rajta, hogy élvezetesebb legyen, ennek eredménye, hogy még most is több ezren játszanak vele.

Street Fighter V PS4 konzol-exkluzívként jelent meg 2016 februárjában és most, a játék nyolcadik évfordulója alkalmából a Capcom egy üzenetet tett közzé a hivatalos japán Street Fighter profillal a Twitteren/X-en.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Az is valami. mosolygó smiley

válasz erre

Kisember001

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Jobb később mint soha. Most kérjenek bocsánatot a Dino Crisis 3-ért.

válasz erre

muki

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ez is valami!

válasz erre
Street Fighter V
7.700 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja