Nyár végén érkezik a Dustborn akció-kaland, új trailerrel ünneplünk!

2024. március 24.
4.6991
Remulto profilja, adatai
Remulto
A Quantic Dream kiadásában és a Red Thread Games fejlesztésében idén, augusztus 20-án érkezik - digitálisan és fizikai kiadásban is - a Dustborn című akció-kalandjáték, amely egy felejthetetlen utazásra invitál minket konzolokon és PC-n.

A történet szerint főhősünk megbízást kap, miszerint el kell szállítania egy nagyon fontos és egyben titkos csomagot a feladó által megjelölt helyszínre, azonban a küldetés nem lesz ennyire egyszerű. Rengeteg rosszakaróval találjuk majd szemben magunkat, akik bizony borsot törnek majd az orrunk alá, de lesznek olyan furfangos gonosztevők is, akik egyenesen az életünket követelik majd. Feladatunk nem csak a harcok lebonyolítása lesz majd, de közösségünk építése és menedzselése is, hiszen társaink oldalán kell eljutnunk célunkig.

A Dustborn című alkotás idén, augusztus 20-án jelenik meg Playstation 4-re, Playstation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és PC-re. A megjelenési dátumhoz kaptunk egy friss és ropogós videós kedvcsinálót is, amit alább meg.

Nézd nagyban ezt a videót!Dustborn című akció-kalandjáték, amely egy felejthetetlen utazásra invitál minket konzolokon és PC-n.'>
4 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Na ez várós cucc!

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Patrik94 írta:
Kivagyok ettől a cellshadingtől.
Én is rühellem, de ennek a játéknak valahogy jól áll.

válasz erre

zender

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nem rossz de azért nem csapok az előrendelés gombra.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Kivagyok ettől a cellshadingtől.

válasz erre
Dustborn
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaMitüzenarádió profiljarDAVE profiljamarco profilja