Nyáron jön a Moving Out kooperatív költöztetős játék folytatása

2023.06.16. 14:18
5.1741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Team17 Digital, az SMG Studio és a DevM Games ma bejelentette, hogy a Moving Out 2 augusztus 15-én jelenik meg a főbb platformokra, méghozzá a sorozatban először online crossplay multiplayer támogatással.

A játékban a Bútorrendező és Költöztető Technikusok (F.A.R.T.) a saját dimenziójukon túlra lépnek és egy sor másik helyet járnak be, amelyek mindegyike a sajátjukétól merőben eltérő és rejtélyes környezettel rendelkezik. A multiverzumban utazva teljesíthetjük az új szinteket és rejtvényeket, ami az eddigi legnagyobb költözési kihívás elé állítják a csapatot.

A Moving Out 2-nek egyedül, vagy a barátainkkal is nekivághatunk a kanapén ülve a cím crossplay online co-op támogatásának köszönhetően. A játék 2 PC-s demója hétfőtől (június 19.) lesz elérhető a Steam Next Fest részeként és a végleges változat multiverzumának hat szintjéből ad ízelítőt.

Nézd nagyban ezt a videót!Moving Out 2 augusztus 15-én jelenik meg a főbb platformokra, méghozzá a sorozatban először online crossplay multiplayer támogatással.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 10 napja

Sosem hallottam róla. meglepett smiley

válasz erre

muki

1 éve, 1 hónapja és 10 napja

Hát ez haláli! röhögő smiley

válasz erre

muki

1 éve, 1 hónapja és 10 napja

Hát ez haláli! röhögő smiley

válasz erre
Moving Out 2
11.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
FGS 2023
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja