Nicolas Cage-dzsel erősít a Dead by Daylight

2023. május 19.
4.6941
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Behaviour Interactive váratlanu bejelentette, hogy az Oscar-díjas Nicolas Cage idén feltűnik a Dead by Daylightban, egyelőre még nem ismertetett minőségben, a tájékoztatáshoz egy rövid teasert is kiadtak, bemutatva a színész játékbeli karaktermodelljét.

Az információk korai kiszivárgása után a Behaviour Interactive hivatalosan is közölte, hogy az ő megjelenése a Dead by Daylight kiegészítőjének része lesz, bár erről csak szűkszavú részleteket árultak el. A Cage szerepével kapcsolatos kérdések, mint például, hogy miért történik ez, és hogy számos különc karaktere közül melyik fog megjelenni a játékban skinként, továbbra is megválaszolatlanok maradtak.

További információk a nyár folyamán, egészen pontosan július 5-én derülnek majd ki, egyelőre ez a rövid videó érkezett, amiben a színészt láthatjuk elegánsan felöltözve egy csinos dohányzós zakóban. Így jelenleg nem sok mindent lehet még megosztani, de a Dead by Dayligh rengeteg újdonságot tartogat a játék 7. évfordulójának megünneplésére időzítve.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

petrovicsz

2 hete és 2 napja

Szigorú!

válasz erre

muki

2 hete és 2 napja

Komoly forma.

válasz erre

Patrik94

2 hete és 2 napja

Szerintem zombi lesz!

válasz erre

fighterlaci

2 hete és 3 napja

Szigorúúúúúúúú.

válasz erre

Direktor

2 hete és 3 napja

Pfff de komoly.

válasz erre
Dead by Daylight
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sunyi78 profiljamarco profilja