Nem tudjuk újgenerációra frissíteni a Call of Duty: Black Ops - Cold War Xbox One-os lemezes kiadását

2020. augusztus 28.
6.2331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Óriási káosz alakult ki a Call of Duty: Black Ops - Cold War konzolos változatai között, lévén az Activision több csomagot is bejelentett, miközben egyáltalán nem világos, hogy melyiket tudjuk majd problémamentesen újgenerációs változatra frissíteni és melyiket nem.

Tegyük tisztába a dolgokat! A félreértések az Xbox One-os változatok miatt vannak, lévén itt a dobozos verziós kiadást hiába vásároljuk meg, azt semmilyen formában sem tudjuk majd XSX-re fejleszteni - még pénzért sem -, ellentétben a PS4-es lemezes változattal, mely lehetőséget ad arra, hogy később 10 eurónak megfelelő összegért PS5-ös verzióra fejleszthessük.

A digitális kiadások esetében nem lesz ilyen kalamajka, pláne abban az esetben, ha a Cross-Gen Editiont választjuk, hiszen ezek eleve tartalmazni fogják a kurrens és az újgenerációs változatokat, de bármelyik digitális verzió mellett is döntünk, a továbbfejlesztési lehetőséget megkapjuk, amit meg kell tehát jegyezni, hogy egyedül az Xbox One-os standard dobozos kiadvány lesz korlátozva ebből a szempontból.
Call of Duty: Black Ops - Cold War konzolos változatai között, lévén az Activision több csomagot is bejelentett, miközben egyáltalán nem világos, hogy melyiket tudjuk majd problémamentesen újgenerációs változatra frissíteni és melyiket nem.'>
6 hozzászólás

totyak

3 éve, 11 hónapja és 10 napja

Érdekes, hogy vannak játékok, ahol kerek-perec megmondják, hogy ingyen lehet megkapni a következő generációs verziót, ha most megveszed, de az ilyen nagy, állandó pénzéhségben szenvedő cégek ezt nem tudják megoldani.

válasz erre

Patrik94

3 éve, 11 hónapja és 12 napja

Érdekes hozzáállás mit ne mondjak. Így nem sokan fogják megvenni a kurrens generációra az biztos...

válasz erre

VaPe

3 éve, 11 hónapja és 12 napja

Egyre ügyesebb az Activision is, hajrá. Megvan az új EA? röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 11 hónapja és 12 napja

Tré. Nagyon tré.

válasz erre

rDAVE

3 éve, 11 hónapja és 12 napja

Direktor írta:
Nagyon akarják terelni az embereket a digitális ****ok felé... szomorú smiley
Hát vagy csak nem bírják megoldani... A Microsoft smart delivery programjában résztvevők a lemezes verziókat is frissítenék az új konzolra, de abban az Activision nem vesz részt, mert a Microsoft megtiltja, hogy pénzt kérjenek a next-gen verzióért.

válasz erre

Direktor

3 éve, 11 hónapja és 13 napja

Nagyon akarják terelni az embereket a digitális ****ok felé... szomorú smiley

válasz erre
Call of Duty: Black Ops - Cold War
22.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profiljaMonyo profilja