Nem jelenhet meg Japánban a cenzúra miatt a The Callisto Protocol

2022. október 27.
33.7521
Mikee profilja, adatai
Mikee
Szomorú hírrel érkezett a Striking Distance Studios a Japán horrorjáték-rajongók számára, a csapat Twitteren jelentette be, hogy a cenzúra miatt a szigetországban nem jelenhet meg a decemberben érkező túlélőhorror, a The Callisto Protocol.

A játék Twitter csatornáján tették közzé japán nyelven a szomorú hírt, a The Callisto Protocol nem felelt meg a CERO ratingen, a Japán videojáték korhatár-besoroló bizottság túl erőszakosnak és véresnek titulálta a játékot.

A konkrét okokat nem indokolta meg a bizottság, minden bizonnyal a brutalitás, az explicit erőszak, a rengeteg vér és a különféle szörnyek ábrázolása is közrejátszott a döntésben. A Striking Distance Studios viszont nem szeretné cenzúrázni a tartalmait, mivel szeretnék ugyanazt az élményt nyújtani a Japán játékosoknak, mint a világ többi részén élőknek.

Természetesen akik már előrendelték korábban a The Callisto Protocol-t, azok visszakapják a pénzüket, a csapat a játékosok megértését kéri. A The Callisto Protocol december 2-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re, sajnos a Japán játékosok ebből a horrorisztikus utazásból kimaradnak.

3 hozzászólás

Ronalddo

1 hónapja, 4 napja

Azt hogy? Pont Japánban???

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 5 napja

Pont Japánban, a rémisztő horrorok hazájában? Az hogy?

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 5 napja

Az kemény, ilyen inkább Kínában szokott lenni.

válasz erre
The Callisto Protocol
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljazol63 profilja