Napra pontos premierdátumot kapott a NieR: Automata Ver1.1a anime

2022. december 26.
5.3741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Friss kedvcsinálóval jelentkezett a Square Enix posztapokaliptikus akció-RPG játékából, a NieR: Automatából készülő animációs sorozat, a NieR: Automata Ver1.1a, emellett végre az új előzetesből kiderült az anime napra pontos premierdátuma is.

Az Aniplex és az A-1 Pictures közös alkotása több rövidebb előzetessel is jelentkezett az elmúlt hónapokban, szerencsére a készítők nem húzzák tovább az idegeinket, a legújabb kedvcsinálóban végre elárulták a crunchyroll oldalán debütáló sorozat premierdátumát.

Az első epizódra nem is kell sokat várnunk, 2023. január 7-én debütál a NieR: Automata Ver1.1a. A sztoriról még nem sok mindent árultak el a készítők, annyi biztos, hogy a szerepjáték főhősei, 2B és 9S kerülnek ismét a középpontba, tovább folytatódik az elkeseredett harc a földönkívüli gépek ellen, miközben sötét titkora derül fény.

A NieR: Automata lepusztult cyberpunk látványvilága köszön majd vissza a sorozatban, a harcok már most elképesztően látványosnak tűnnek. Kíváncsian várjuk, hogy a történet mit tud majd hozzáadni a szerepjáték univerzumához. A sorozat 2023. január 7-én érkezik, december 28-án az Aniplex egy élő közvetítésben további részleteket is elárul majd.

Nézd nagyban ezt a videót!NieR: Automata Ver1.1a, emellett végre az új előzetesből kiderült az anime napra pontos premierdátuma is.'>
5 hozzászólás

muki

1 éve, 3 hónapja és 4 napja

Iszonyat kíváncsi vagyok már rá, nagyon jó az alapanyag.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 4 napja

Remélem nem cseszik el. Eléggé várós nálam.

válasz erre

VaPe

1 éve, 3 hónapja és 4 napja

Végre egy sorozat ami érdekel is. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 5 napja

De kár hogy nem jött meg az ünnepekre, lett volna rá időm.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 3 hónapja és 5 napja

De jó hamar jön! meglepett smiley

válasz erre
NieR: Automata
10.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja