Jövő héten nagy bemutatót kaphatunk a Street Fighter 6-ból

2023. április 13.
26.6091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Matez profilja, adatai
Matez
A Capcom-nál április 20-án érkezik az SF6Showcase, amelyben több, mint fél órányi újdonsággal áraszt el minket a Street Fighter 6-tal kapcsolatban a fejlesztőcsapat, többek között nagy hírekkel és még nagyobb bejelentésekkel érkezik a cég.

A prezentáló nem lesz más, mint a már-már megszokott arc Lil Wayne. Pletykák szerint, a rapper is csatlakozhat a nyáron megjelenő játékhoz. A küzdők közül már többet is megismerhettünk előző bejelentések alapján, de ennek ellenére is jogos várakozásaink közé tartozhat új szereplők bemutatása.

Minden bizonnyal ez egy utolsó pillantás lehet a nyár folyamán megjelenő játékra, ezért igen komoly elvárásaink lehetnek az egyik leghíresebb verekedős játék folytatásával kapcsolatban. Amely nem is csoda, hiszen olyan kihívókat kellene lenyomni, mint például a Final Fantasy XVI. Az élőadást a Capcom Youtube oldalán lehet majd követni április 20-án magyar idő szerint 23:45-től.

A Street Fighter 6 június 2-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, valamint Xbox Series konzolokra.

Street Fighter 6-tal kapcsolatban a fejlesztőcsapat, többek között nagy hírekkel és még nagyobb bejelentésekkel érkezik a cég.'>
2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Kíváncsi leszek, mit villantanak!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 1 hónapja és 7 napja

Kíváncsian várom. Már játszanám.

válasz erre
Street Fighter 6
23.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja