Mozgásban a Call Of Duty: Infinite Warfare - Sabotage DLC

2017. január 31.
4.4071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy több mint két perces kedvcsináló trailer látta meg a napvilágot a Call of Duty: Infinite Warfare soron következő, Sabotage címre keresztelt expanziójáról, amely várhatóan még ma elérhetővé is válik a rajongók számára.

A trailer meglepő alapossággal igyekszik bemutatni nekünk a Sabotage DLC újdonságait, ezáltal az új multiplayer pályákat - Neon, Noire, Renaissance, és a Moden Warfare 2-ből újragondolt Dominion -, valamint a Zombies játékmódot bővítő Rave in the Redwoods tartalmat, amely a kilencvenes éveket idéző diszkóerdőbe kalauzol el minket.

A Call of Duty: Infinite Warfare - Sabotage DLC várhatóan még a mai napon megjelenik PS4-re, de egy hónappal később PC-re és Xbox One-ra is elérhető lesz, méghozzá a szokásosan túlárazott, 15 dolláros árcédulával.

Nézd nagyban ezt a videót!



Call of Duty: Infinite Warfare soron következő, Sabotage címre keresztelt expanziójáról, amely várhatóan még ma elérhetővé is válik a rajongók számára.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 10 hónapja és 3 napja

Gólem írta:
Nem bírom megszokni ezt a falon rohangálást... wtf smiley
Detto. Mondjuk én nem is akarom. Amikor elkezdték egyre modernebbé tenni a szériát, valahol elveszett a CoD érzés számomra. Aztán átmentem Battlefield-re, de már az sem érdekel. Öregszem röhögő smiley

válasz erre

Gólem

7 éve, 10 hónapja és 3 napja

Nem bírom megszokni ezt a falon rohangálást... wtf smiley

válasz erre
Call of Duty: Infinite Warfare
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja